Få klassikerne Ægget, Svanen og Koglen på væggen

Få klassikerne Ægget, Svanen og Koglen på væggen

/Indlægget er en reklame i samarbejde med Brainchild/

Jeg er vokset op med en far, som altid har sat pris på godt møbeldesign. I mit barndomshjem, har det altid været ham, som har stået for indretningen, i form af møbler og deres placering. Min mor har sommetider stået op til, at hele stuen var blevet rykket rundt. Eller hun er kommet hjem til, at han har fundet en ny sofa, eller lavet et nyt møbel (en “far klassiker” er f.eks. vaskemaskinetromle, som blev forvandlet til et rullende bord med lys i). Han har altid gået op i design og funktionalitet, men i et hjem med to børn og to hunde, har det ikke altid kunne foliges med at have design møbler.

Og jeg minder nok meget om min far, på den front. Anders er flere gange kommet hjem til, at jeg har rykket rundt på alt i lejligheden, eller at jeg har malet en ny farve, eller solgt et møbel..
Og med den nye lejlighed, er jeg i fuld gang med, at indrette igen, rykke rund og teste af. Jeg er igang med at finde farver, få hængt ting op, og søge nettet tyndt for “nye” genbrugmøbler. Men som i barndomshjemmet, rækker SU ikke til de klassiske designs, derfor har jeg fået dem op på væggen i stedet, med hjælp fra Brainchild.Anders og jeg har hver især fået en plads, ved vores 4 meter lange skrivebord. Her har jeg fået disse fine plakater af Svanen, Koglen og Ægget, til at pynte min lille del med.

Jeg fik hentet plakaterne i mandags, og har siden prøvet at få ryddet mit skrivebord, så de kunne komme på plads. Plakaterne jeg har, kommer i en trepaksløsning i str. 30x40cm. Da vi har mange ting som dominerer i stuen, som planter og mørke vægge, passer størrelsen perfekt. 
Man kan få plakaterne i en lang række farver. Jeg har valgt nogle som giver et godt modspil, til de farver vi ellers bruger i indretningen. Den gule farve er en jeg lige så stille prøver at indføre, uden at Anders opdager det, da han ikke kan se det fede ved karrygul, men Ægget kommer bare rigtig til sin ret, med den som baggrund.Jeg er ret imponeret over kvaliteten, da de er lavet af kraftigt karton, med et mat finish. Folk som kender mig, ved at jeg altid skal have alt i mat, da jeg ikke er god til shine, så de passer perfekt ind. 

Jeg tænker dog at de med tiden skal i en ramme, men da de seneste dage har stået på afslebning af dørkamme, ud og finde bryllupslokation, udhule græskar og købe ind til vores walk-in closet, må det komme senere. 

Lige nu, pynter de i hvertfald så fint, og det er skønt endelig at kunne sidde ved et skrivebord igen og skrive.

1 Comment

  1. 15. november 2019 / 9:15

    Det lyder til at du har haft en fantastisk kreativ far – ikke et under, at interessen er smittet af på dig 🙂 Det er også nogle virkelig fine plakater fra BrainChild – kan godt lide det sjove metaforiske i, at svanen, ægget og koglen rent faktisk er det, der bliver vist 🙂

    Synes iøvrigt også at det er en meget lækker farve, du har på væggen! Sådan en terracotta-farve ved jeg ikke om jeg kan få lov af min mand at få op på væggen, men jeg er vild med den sydlandske som det giver 🙂 Er også ret pjattet med billedgalleriet som du har lavet på gangen – jeg er meget inspireret og tænker at jeg skal have lavet noget lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *