Det første indlæg

Velkommen til House of Sahara!

Det har taget mig et par uger at komme igang, mest fordi jeg har prøvet at planlægge mig ind i en perfekt start, med perfekte farvekoder, billederedigering, logo mm. Indtil jeg tænkte, “måske jeg bare skulle gå igang?”. Så det gør jeg nu.

Jeg tænkte at jeg i mit første indlæg, hellere må præsentere mig selv.

Jeg hedder Maria Sahara Grønland, eller nej det gør jeg ikke, men det er hvad min computer, eller andre mennesker har kaldt mig igennem mine 26 somre. Og på den måde er navnet “House of Sahara” opstået. Det, og min kærlighed for ørkenlandskabets varme farver og bløde former.

Jeg går meget op i indretning, møbler, upcycling, minimalisme og meget mere. Alt noget som jeg vil dele her.

Min kæreste, bulldog og jeg bor i Københavns Sydhavn på en solrig 3. sal. Vi flytter dog om små 10 dage, hen i bygningen på den anden side, for at komme væk fra skråvægge, og for at få en smule mere plads.

Jeg glæder mig til, at vise det hele frem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *